Lokallivet

Y´s Men´s formål er først og fremmest at være en støtteklub for det lokale kirkelige arbejde blandt børn og unge. Det er KFUM&K, FDF, spejdere, kirkelige børneklubber og kor m. flere.

Genbrug

FABRIKSVEJ 4, HAR ÅBEN HVER

ONSDAG FRA KL. 15,30- 17,30
LØRDAG FRA KL. 10,00 - 12,00  

Du kan betale med Dankort

og Mobile Pay

Struer Y’s Men  Støtter lokalt 
Lånetrailer

Indsamling af salgbare effekter:

Onsdag mellem kl. 13 og 17,30

•Ring venligst senest tirsdag aften   tlf.  

 97 85 08 97  

 61 28 37 87

 97 86 17 95

Gerne indlevering af salgsbare effekter

i butikkens åbningstid og torsdag formiddag.

Venskabs klubber

Struer Y's Men's Club har  broderklubforbindelse og venskabs med:

Haderslev Y's Men's Club

se deres hjemmeside her

Y´s Men´s Club of Colombo:

se deres hjemmeside tryg her

Y’s Men’s klubberne har til formål at støtte kristeligt børne- og ungdomsarbejde, socialt udviklingsarbejde. Dette gøres typisk ved enten at udføre et stykke praktisk arbejde, eller i form af økonomiske donationer.

Midlerne til disse donationer tilvejebringes ved en række aktiviteter, så som Loppemarkeder, genbrugssalg, teltudlejning, udgivelse af julemærker, samt udgivelse af lokale telefonbøger, arrangere koncerter, plus mange andre gode og indbringende tiltag.

Derudover dyrkes et godt og tæt kammeratskab, samt et højt oplysningsniveau om samfundsmæssige forhold, for derved at styrke medlemmernes engagement, både lokalt, nationalt og internationalt.Y's Men's Region Danmark er en bevægelse, der giver mening og resultater!

3.400 medlemmer i mere end 140 klubber over hele landet er i et fællesskab med et åbent og virkelysten miljø, hvor lydhørhed og nysgerrighed for andre menneskers forskellighed og relationer mødes med respekt. Gennem dialog og handling inspirerer vi hinanden til at yde en indsats både økonomisk og praktisk overfor bl. a. børne- og unge-organisationer, i det hele taget over for mennesker der har behov.